Vecka 18 !!

I går åkte jag med Mathilda till Ellicott city där Jacob bor (Mathilda känner honom och han är också au pair). Vi åkte till ett shoppingcenter... spenderade lite väl mkt pengar osv osv osv.. Sen hängde vi mest runt. Jag trodde först vi skulle hänga nere vid hamnen i Baltimore men det gjorde vi ej, så dit måste jag åka snart igen! 
 
Måndag igen, inte många jobb veckor kvar!:O 
 
 
 
 
 
 
 
Mmmm rotfrukter i ugn 
 
 

Sunrise yoga & Washington Capitals

Imorse ringde klockan på 5.25. Luica kom runt 5.45 och så åkte vi ner till Georgetown waterfront och mötte upp Rob (en av mina yogainstruktörer). Jag ledde ett yogapass för oss tre. SÅ nice!
 
Runt 10.20 åkte jag och sprang 1mil med Solmaz och sen träffade jag Luica igen. Såg en karateshow och shoppade lite... 
 
På kvällen drog jag och Mathilda downtown för att gå på Washington Capitals - Boston bruins. Boston ledde med 2-0 men the Caps vann med 3-2 !! Hockey är så sjukt kul - speciellet NHL!
 
Har haft en mycket bra lördag med några av mina bästa tjejer här i USA :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha den äran Mamma!

Idag är det ingen vanligt dag för det är mammas födelsedag, Hurra Hurra Hurra! 
 
 
 
 
Hittade bara gamla bilder! 

10 månader i USA!!

 Idag firar vi 10 månader i USA. Jag må säga att jag har gjort så grymt mycket saker. Utforskat USA ännu mer än vad jag hade gjort innan. Träffat världens bästa och underbaraste människor. Nu är vädret tillbaks till normala temperaturer, 20-25 grader, vilket jag föredrar istället för 30-35!! 
 
Denna vecka har jag mest tränat, lagat massa mat, träffat lite folk osv.. Allt är som vanligt alltså!
 
Bakade bröd i tisdags- super gott och nyttigt!
 
 
Jag har tagit Tobster till skogen mycket:)
 
 
 
Från morgondagens sköna promenad i skogen
Just chillin
Mango, apelsin och banan smoothie - den ni! MMM

Helg i Southport - North Carolina

I fredags kväll åkte jag och Casey till hans föräldrar. Det ösregnade hela vägen - tog ca 7h att komma dit. Hans mamma hade skrivt en söt liten välkomstskylt:D Tror vi kom fram runt 2.30 så somnade direkt. På lördagen tog vi oss en cykelltur i området. De bor super fint men självklart var det sämsta vädret på länge just denna helg. Åkte och slog lite golfbollar... tro det eller ej men jag tyckte det var kul - kanske för att jag aldrig har lyckats träffat en boll förut.. På kvällen gjorde jag och Casey köttbullar, mos, sås och så bjöd vi över hans gudföräldrar. Lingonsylt hade vi hittat på Whole food. Alla tyckte det var sååå gott (vilket det var så klart hihi). 
 
På söndagen åkte vi till vattnet och åt brunch och sen åkte vi till havet, det var inte så mkt att se när det var så kallt men kanske hinner tillbaks innan jag ska hem till Sverige (hoppas)!! Åkte till Wilmington och strosade runt, det var en bilmässa så vi kollade på de, åt glass i stora lass osv. Åkte även till hans kyrka. De är absolut INTE som kyrkor i Sverige - de hade ett band som spelade massa musik osv. På kvällen åt vi grillat kött, bakpotatis osv. Synd att helgen går så fort... Imorse kl 5 skjutade C mig till flygplatsen i Wilmington och först mellanlandade jag i Atlanta och tillsslut i DC. Söta Mathilda kom och hämtade mig på flygplatsen.
 
Tack för en mysig helg Casey, Sandy, Dave & Marli(och alla andra jag träffa) :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hej hoppp

I söndags åkte jag och träffade Emilie nere vid Georwtown, alltid trevligt. Sen hade jag aupair möte vid The Kennedy Center. Var nå företrädande med piano och fiol osv inte min stil så jag var inte där allt för länge haha! 
 
Veckan har annars rullat på som vanligt. Yoga, löpning, träffat folk osv:) Sommarvärmen forsätter här. Hoppas ni får lite varmare där hemma snart! 
 
 
 
 
 
 
 
Här hade man velat hänga i detta väder men icke..
 
 

Yoga at the Washington Monument

 
Igår kväll gjorde jag pannkakor åt mig och Mathilda sen åkte vi till Georgetown på kvällen =) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cherry Blossom DC 2013

Imorse tog jag och Felix metron downtown för att beskåda alla vackra cherry blossom-träd. Var där några timmar och promenerade runt. Gick till Dupont för ett yoga pass och kom hem runt 1.30pm så blev en sen lunch.... Skypade med pappa, Eva & Erik och sen tog jag ut Toby för att kissa  - hon la sig ner i den 30 gradiga solen och jag var nära att inte få in henne igen haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Värmebölja

Den här veckan började med en jäkla värme. Har varit 28-35 grader sedan i måndags... Ska inte klaga men de är sååå kvavt också och de enda jag vill ha är en kall sjö/hav att kunna svalka sig i.. Eftersom vi renoverar altanen har jag ju ingen stans att ligga ute i heller... :( 
 
Igårkväll åkte jag och Felix till Georgetown - Sverige känslor!!!! Så mycket uteserveringar och proppat med folk. Har även sprungit alla dagar men idag när jag sprang 13km med Solmaz fick jag gå sista halva kilomentern - kändes som min kropp brann inifrån, så obehagligt! 
 
Ikväll åkte jag och träffade Mathilda och hennes mor och bror som är på besök, så mysiga :D 
 
Jag och Luica i söndags
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Embassy of Sweden - best location
 
VAAAARMT - hittade en liten skuggplats 
Åkte och köpte mig en blender idag- kan inte fatta att jag varit utan smoothies så länge!! 
 

Washington DC turistande med Linn

Imorse tog vi metron downtown för att se Vita huset, Washinton monument, lincoln memorial, Georgetown mm. Solen gassade på och vi hade en sjukt bra dag. När vi satt nere vid Georgetown bayfront kom Angie promenerandes så vi följde med henne till National cathedral (Där Josie's skola ligger) och sedan avslutade vi med glass i Silverspring på Cold stone. Slänger upp massa bilder från dagen:) De enda negativa var att Cherry blossom inte hade startat än, men nästa helg då niiiii! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snabb vecka tjohej

Denna vecka har bara rusat iväg - tacka gud för det! 
 
Fick äntligen träffa min lilla Linn igår igen och även idag:) Vädret i DC är så nice nu så de går inte att klaga. Helgen ska bjuda på 20 grader och sol och till veckan ska det bli 26 grader! (?) wiehooo
 
I eftermiddags kom Linn över med sina hostkids så de kunde leka med min tjej - de hade verkligen skit kul förutom att lilla söta killen var LIVRÄDD för Toby.. haha!! Jag gjorde storkok medans de lekte- Köttbullar, potatis, sås, broccoli och lingonsås bjöd jag på idag. Efter jag slutade tog jag och L en promenad och bara snackade om allt och inget. Varför bor vi inte så här nära varandra jämt?! 
 
 
Broccolisoppa en gång i veckan - har även köpt Wasa knäckebröd,SÅ GOTT!
 
Åkte och yogade lunch pass idag- Älskar hon som har torsdags lunch - googla Mimi Rieger så ser ni, grym! Hon hade precis kommit hem från att ha varit i Sverige och yogat! :D
 
 
 
 

The White House Easter Egg Roll

Igår blev jag och Josephine inbjuda till the white house easter egg roll!! En tjej i hennes klass bjöd med oss. Det var såååå coolt att se Vita huset så nära:) Kryllade av folk dock, ca 30 000 pers var där igår(inte alla på en gång). Såg dock inte Obama familjen, de gick runt i på deras gård men vi hade ingen tur denna gång. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend in Richmond

I fredagskväll drog jag och Anna till Richmond för att spendera helgen med Linn. Hon mötte upp oss i sin onepiece och flippflopps så köpte vi massa glass, ansiktsmask och bara gosade på Linns rum. På lördagen tog vi oss en promenad i solen, ca 15g. På dagen åkte vi först och gjorde manicure & pedicure. Kan erkänna att mina fötter verkligen behövde det, hon skrapade bort så äckligt mycket skinn och hårdnader  somjag får när jag springer.. Käkade lunch och medans tjejerna shoppade satt jag i solen och softade :D På kvällen åt vi middag med Linns vfamilj, var super trevligt. Även denna kväll hängde vi bara hemma. På söndagsmorgonen åkte vi till hennes tyska kompis Marie för frulle - det serverades fruktsallad med yoghurt, våfflor med nutella, hembakatbröd, ägg, kaffe - jaaa,you name it!! 
Jag och Anna begav oss hem runt 2,20pm, resan tog ca 4h istället för 2,5h.. Trafiken var såååå busy. 
 
Kom hem runt 6.20. Jag begav mig DIREKT ut på en löptur, min kropp har inte fått tränat ordentligt på ca tre veckor så nu jääävlar. 
 
 
 
 
 
Linn's mansion 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag stod i duschen så skickade J in denna under dörren, så söt! 
De här var min middag igår, den närmsta påskmiddagen jag fick! haha 

Vår i DC!

Förra veckan bjöd DC på sol och 15-20+ grader. Tjohoo plötsligt kändes livet lite enklare! :) 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Toby ÄLSKAR skogen wiehuuu
Broccolisoppa är en favo
 
 
J's första au pair är här och hälsar på i två veckor
 
Målar påskägg! 

RSS 2.0