Memorial Weekend

I fredags kväll åkte jag och Casey till North Carolina tills hans föräldrar. Kom fram vid 2am (lördag morgon). På lördagen drog vi till stranden i flera timmar och jag brände röven av mig även fast jag hade solfaktor 30...Helgen har bestått av sol, strand, god mat, lite träning, skratt -en mysig bra helg! Träffade även Caseys syster och hennes kompis för första gången och de var stört sköna  :D  Jag och C åkte hemåt måndag kväll så kom fram 1.30 imorse!
 
Nu ska jag ut och springa och åka iväg på yoga!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola!

Här har det inte hänt något specellt.... Allt rullar på som vanligt. Slänger bara upp lite bilder från förra veckan! 
PUSS!
 
 
 
 
 
Vätskestopp på springtur
 
Denna vecka har varit runt 30 grader varje dag. Det är ingen som förstår hur varmt det är. Det är inte pga. temperaturen utan det är sååå humid. När man springer känns det som hela kroppen brinner infrån...
 
Hemmagjord lingonglass, kokosglass och jordgubbar  - MUUUMS

Caps-Rangers

I fredags hade Casey fixat bästa biljetterna till Caps- Rangers matchen!!!! Var så kul att se allt så nära och dessutom var matchen skit spännande och Caps vann!! =D 
 
I lördags tog jag och Luica en promenad med Toby i skogen sen umgicks jag med C hela dagen, åkte till en club där hans mormor är medlem och sköt lite golfbollar, Toby och Marli hade en playdate. På kvällen åt vi grillat hos hans mormor med Dave och Sandy (hans föräldrar var på besök). Igår tog jag Toby till skogen igen och sen tog jag och C en cykeltur, och kollade på hockey matchen. 
 
 
haha Anna och hennes fam från Sverige var också på matchen och de satt högt uppe och tog kort på oss :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var typ min helg! Nu är det bara 6 helger kvar! :O :O :O
 
 

9 maj

Hejhoppp!! 
Denna vecka rullar också på fortare än fortast. Casey har börjat jobba här nu och hans föräldrar är här och hälsar på denna vecka så igår åkte jag och sa hej till dem. Har kollat mycket hockey denna vecka (washington Capitals- New York Rangers Playoff). Jag och Casey ska försöka få biljetter till morgandagens match!! Nu är sommarvärmen tillbaka igen också :)
 
Tur man har sig en handyman här i USA....
 
Gjorde hummus för första gången i veckan - blev godare än den man köper. 
 
I går blev det en runda på nästan 17km(kunde inte sluta springa)
Ice skating 
Till lunch gjorde jag stuvad spenat och chorizo. Tänkte på lilla farmor när jag åt min spenat:D 
 

Finbesök igen!!

I lördags mötte jag upp Monica och Christer Tiger. Vi turistade i några timmar och solen sken och vi promenerade och hade det mycket trevligt. 
 
Annars har jag bara tagit det lugnt i helgen. Umgåtts lite med Casey och igår åkte jag och Luica downtown för att gå på ännu en "Yoga at the mall". Tror det var över 1000 pers där :)
 
 
Gjorde en lasagne i fredags och bjöd över Mathilda på middag. På lördagen mumsade jag, Casey och hans mormor också lasagne :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1:a maj!!! :O

Kan inte förstå att det redan är 1:a maj... Veckan rullar på i vanlig ordning. Yogan går bra, löpningen går bra, jag lagar sååå god mat och vädret är nice!! Inte mycket att klaga på öm en säger!
 
Sprang i duggregn igår - bästa som finns!
Familjen haha!
 
Min lingonglass mm mmmm
Trött tjej?
 
Nya löparskor...ska inte använda förens jag kommer till Sverige!! 
 
Smileeee
Jag och Toby är riktiga livsnjutare på dagarna 

RSS 2.0