I'm dancing in a room as if I was in the woods with youuuuu

Hej solskensmänniskor!

Vilken energi vi får av det där underbara gula klotet!
Sitter på universitetet och tar en paus från uppsatsskrivandet :) Just nu håller vi på med B-uppsats och det är bra mycket intressantare än vad jag kunnat föreställa mig! Kul, jobbigt, upplyftande, tråkigt och allt på en och samma gång men med underbara Elin som kompanjon så kan det inte bli annat än bra, ser fram emot de sista två veckorna på detta arbete faktiskt.. ;)

Annars då?
Jo jag hade en fantastisk helg med fredagsmys i Degerfors, jobb och mysig lördagskväll i soffan hos min alldeles för underbara fröken Olsson med henne, Krilla R och Evis, kärlek till dessa tjejer! Söndagen vaknade vi upp hos Freddes härliga mormor och morfar, duschade, fick frukost och sedan begav vi oss alla fyra vidare till Örebro där vi flängde runt till diverse affärer. Det händer nämligen lite roligheter i våra liv just nu som jag ser fram emot mycket, spännande! :D

Och igår ryckte jag in på jobbet då en kollega drabbats av influensa. Klockan 16 kom Eva och vi promenerade hemåt och umgicks några mysiga timmar :)

Ne, nu blir det mer artikelläsning och ikväll dras en Bio här i örebro med Elin & Sofie - vardagslivskvalité!

Kram på er


















Loka Brunn 15-16 Februari

I födelsedags present fick jag av min fina vän Ann-Louise ett besök på Loka brunn. Vi åkte dit igår vid lunch och åt där. Sen gick vi promenad och tränade lite innan det var dags för fika. Sen hoppade vi i plurret. Allt är nyrenoverat och herregud så fint det var. Vi hängde på bad/spavdelningen någon timme innan vi gjorde i ordning oss för trerätters och kaffe på det. Vi träffade på massa trevligt folk vi pratade med, bland annat en otroligt trevlig människa vid namn Anna som Ann-Louise kände sedan förr men inte hade träffat på fem år, sjukt att de skulle vara där samtidigt som oss! Vi la oss runt 23 och båda somna gött i vårt lyxrum. Steg upp runt 7 i morse och gick och badade ångbastu och simmade lite innan det var dags för frukost buffé, hallelujah va gott, skulle kunnat sitta kvar i några timmar tills magen blev hungrig igen så mycket jag älskar frukost!
Slänger upp lite bilder från Loka brunn besöket och vill tacka min vän för den perfekta födelsedags presenten, TACK Ann-Louise!

Jennies första för i år, 15/2 - 2012!

Godkväll! :)
Här sitter jag inlindad i en filt i soffan och ska skriva mitt första inlägg för i år :) Fredde sitter här bredvid, dock inte så social för tillfället då Champions league är igång ;) 
 
2012 har börjat riktigt bra, fin nyår med goa människor, kidnappade mannen på hans födelsedag och åkte till Stockholm där vi bl.a. var på Grand Hotel's underbara spa! Joy har fyllt TVÅ år och är samma fantastiska lilla tjej som hon alltid är, ängel! Pappa har även han fyllt år vilket vi firade med middag, efterätt och filmkväll :) Någon helg senare var det dags för spontanfest hos Sandra där hon och jag helt plötsligt fick en hel drös med mina favorittjejer att sällskapa med! :)

Senast i skaran att fylla år var Elin! Henne & Karlstads uteliv besökte jag i helgen vilket var stor succé :) Söndagen spenderade jag ute i det fina vädret med min kära Fredde med familj då vi grillade korv utomhus i solskenet och snön, precis så vill jag spendera mina söndagar <3

Igår var det alla hjärtans dag och efter en mysig förmiddag lämnade karln mig och åkte till Karlstad vilket ledde till att jag strosade runt på staden och inhandlade fina presenter till diverse människor jag tycker om. Sedan kom han hem och det blev en trevlig kväll med middag, efterätt och film :) Passar även på att gratulera Sandra som fyllde år och ska förhoppningsvis krama på henne i helgen!

Imorgon är det dags för mina hjärtan att fylla år vilket verkligen är något att fira, UNDERBARA BÄSTA människor - Maria & Monica - Jag älskar er så !

Nu får vi strax glass & chokladsås - tråkigt!
 Puss&kram och tack för mig!


Födelsedagsbarnet ;)


Raison d'etre spa - Grand Hotel i Sthlm, Underbart!


<3


Födelsedagsmiddag & spelkväll!


Två år min ängel !

Fin födelsedagstjej i favorit Hello Kitty outfit, man ska få vara glad & speciell på sin födelsedag :)


Kvällsmys


Skolan startar...då behöver man piggas upp!


Avslutad kurs = fest hela natten


tjoho!


vild efterfest ;)


Grattisefterätt!


:)




Ella i sin favoritposition ;D


Glad alla hjärtans!





Mitt <3


Farmor bjuder på godsaker :)


Min alldeles egna Cheer-up kudde, Tack Freddmeister :)


Valentine's Day 2012

I wish my friends and family all over the world a happy Valentine's day ! I hope you will have a wonderful day
Love Eva

Cape town/London/Sverige, 2-3 Februari

Dagen till ära startades med sovmorgon, frukost och sen sista yoga passet i Sydafrika, bästa instruktören, sorligt :/ Hade tänkt att jag skulle pressa lite sista dagen men det var molning och faktiskt lite kyligt. Vi förde över alla bilder från min dator till Jonnas, packade osv. 18.30 åkte vi mot flygplatsen. Trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt att säga hejdå till min bästa vän och hennes sambo. Har varit där i fyra veckor så de kändes som om vi var en lite familj haha! Jag checkade in med en tår i ögat och satt och kollade ut mot bergen och vingårdarna. Flygplanet var proppat med folk men av en konstig anledning satt jag ensam på en rad, hur skönt var inte det då, sov nästan hela vägen till London till och från, var många avundsjuka blickar där jag låg raklång med tre kuddar och tre filtar  mohahhaa!
I London väntade jag ca 3,5 h, gick runt och kikade på taxfree och käkade frukost. Tänkte köpa med mig massa grejer men kom på att jag skulle åka buss från Arlanda och jag hade redan tillräckligt mycket att släpa på. På flyget från London-Arlanda satt jag brevid en dam som jobbade i Riksdagen, hon hade varit i Washington DC på möte med självaste Obama osv, sjukt mäktigt! Min kropp fick en chock när jag kom till Sverige. Ingen jacka hade jag, i Västerås fick jag vänta 20 min på byte av buss. När jag väntade i örebro på pappa så var det första gången på hela resan jag kände obehag, värsta skummisen som pratade med mig, sjukt att det händer i Örebro när man nästan är hemma.. Janne & Vera kom och räddade mig och strax därefter kom Pappa och Eva. De skulle på skojsigheter i örebro ikväll så jag tog bilen hem. Vet iallafall en som var överlycklig av att se mig igen, FARMOR, värdens bästa farmor!
Tack Jonna & Johan för att jag fick spendera en månad hos er. Gjorde ont i hjärtat att lämnat er, har haft det så himla underbart och roligt hos er! Men vi ses snart(?) igen!! Puss&Kram på er<3

Cape town, 1 Februari

Efter yogan så åkte vi till ett köpcentrum och spenderade lite tid och pengar.. Under dagen tog vi det bara lugnt här hemma, jag låg vid poolen en liten sväng. På kvällen åkte vi till Dallas och Kyle som stod för kvällen Braai. Sjukt va sent de äter här, tror vi åt runt 22-23 någon gång. Vi drog där ifrån runt 12, åkte till någon pub och spelade biljard med Darren, jag måste tillägga att jag är totalt värdelös på biljard, vid sådana tillfällen önskar man att man spelat lite under rasterna på Walthers haha!!

RSS 2.0