Miami 20-25 mars

I onsdags drog jag och Linn till Miami. Vi bokade boende natten innan vi åkte lite spontant så slutade med att vi bodde på ett hostel med 10 andra tjejer. Ja, man inte påstå att någon var normal haha. Vi bodde iallafall på South Beach på Ocean drive. De två första dagarna tog vi det mest lungt, träffade lite svenskar och umgick med dem. 
 
På fredagen började Ultra Music Festival. Vi förfestade hos Linns england-vänner. De hade lägenhet med utsikt över området,så mäktigt. Vi såg iallafall Tiesto, Avicii, Cazzette, Eric Prydz, Marin Solveig på fredagen, hade velat sett några fler men oftast spelade de samtidigt och att ta sig från scen till scen var typ omöjligt eftersom det var så sjukt mkt folk. Vi kom hem runt 4 på lördagsmorgonen och på dagen softade vi mest. Drog till festivalen lite tidigare. Det var så sjuuuukt bra, stod och dansade och dampade runt med massa svennar. Vi såg: Laidback luke, Benny Benassi, Fatboy slim, Calvin Harris, David Guetta och Deadmau5 - GRYMT! 
 
På söndagen såg vi: 
Thomas Gold, Bingo Players, Sander Can Doorn, Dirty South, Alesso och sist men INTE minst, Swedish House Mafia. Hade velat sett Hardwell och några mer men var som sagt omöjligt... Även då var vi med massa svennar och hade så jävla kul. Kom hem runt 2 på morgonen, sov en timme innan de var dags att dra till flygplatsen. Man kan då säga att jag och Linn sov gott på planet. Mathilda den lilla gullnussen kom och hämtade oss på flygplatsen, såååå snäll. Vi tog oss en nap innan Linn tog bussen hem och jag började jobba. 
 
Nu ska jag snart krypa ner till sängs. Har firat Passover ikväll (jude-högtid). Hela denna vecka blir det massor med jobb för J har springbreak.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måste erkänna att man är stolt svensk.Typ alla verkar älska Sverige! 
Inte så pigg...
 
 
 
 

St. Patrick's day

Ännu en vecka har gått och jag har lika mycket söndagsångest som alltid, fattar inte varför! I helgen umgicks jag lite med Casey. Åkte till ett mall och shoppade lite och gårkväll jobbade jag. Jag och Josie åkte till våran favo restaurang P.F Chang's och sedan när jag hade lagt henne så kom Mathilda och Sofia och gjorde mig sällis. Vi satt bara och slöade och snackade utbildningar.. sjukt va höga antagningspoäng det är på allt!:O 
 
Idag är det St. Patrick's day. En Irlänsk högtid som är väldigt poppis här också, alla går runt i gröna kläder, de som inte bär det får man tydligen nypa haha. Åkte iallafall downtown och mötte upp Mathilda, såg lite på paraden och sedan tog vi en kaffe och shoppade lite på H&M. Får se vad jag ska hitta på ikväll, nått måste det bli! 
 
springa springa springa
Toby's nya säng, mycket skönare än min!!
En helt vanlig frukost potion, förklarar varför fetma är så stort här?! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tyckte min gröna regnjackade passade idag hihi

Pennsylvania 8-11 mars

I fredags kväll åkte jag Pappa och Eva till PA. Trafiken i början var HEMSK...Kom iallafall fram 9.20 till släktingarna (första gången de träffade pappa&Eva). 
 
På lördagen hade vi turen att det var en stor Amish aktion som är en gång per år. Vi åkte dit och Sue och Gene sa att de har aldrig sett så mkt amish på ett och samma ställe. Efteråt åkte vi hem och åt lunch och relaxade i solen, var närmare 20 grader så pappa slängde av sig tröjan och bländade alla som åkte förbi haha. På lördagskvällen kom massa andra släktingar över (vi var 18 pers). Sue fyller år idag så hon hade kalas. Super god mat fick vi och till efterätt blev det ananaspaj och kladdkaka som jag och Eva bakade i fredags :) 
 
På söndagen åkte vi iväg och shoppade.. slutade med att pappa gick till bilen och sov haha. När vi äntligen var klara så åkte vi till Mark och sedan vidare till Dan. Så nu har pappa & Eva fått sett nästan alla släktingars hus i PA. 
 
På måndagsmorgonen kände jag mig yr och spydde. Visste inte hur jag skulle orka köra bil hem men det gick bra. Dessvärre spydde jag hela måndagen, sista gången vid 9 på kvällen. Var längesedan min kropp var så svag. Igår tog jag det bara lugnt men idag kunde jag äntligen åka på yoga och snart ska jag iväg och springa med Solmaz som jag saknar som tusan, inte sprungt på säkert en månad ihop!! 
 
Saknar pappa&Eva ....Så tomt utan er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 mars - Arlington national cemetery

Imorse efter yoga och springtur kom Casey hit och hämtade upp oss. Vi åkte till Arlington national cemetary. Vi gick runt lite på kyrkogården. Det är en kyrkogård där militärer och bara vissa kända personer får begravas. Soldater som miste livet under amerikanska inbördeskriget, andra världskriget, Koreakriget och också från konflikterna i Afghanistan och Irak. Den okändes soldatens grav finns också där. Vi fick se när de böt vakt vid den ökände soldatens grav och vi såg president John F. Kennedy's grav. Jag hade aldrig varit där så det är kul att ha sett. 
 
kortspel
 
Changing of the Guard
 
 
 
 
 
 
 
Blev storkok av spagetti&köttfärssås ikväll. J älskart! 
 

Pappa&Eva på besök

Igår var det första gången som jag slapp laga mat, pappa & Eva gjorde kött, baconinlindad sparris, egna klyftpotatis, morötter, majs, champinjoner och beasås - MUMS!!! 
 
Igår fick vi reda på att skolan skulle ställas in idag för det skulle bli en snöstorm.. Imorse när jag åkte till yogan var det bara lite snö, det snöar hela tiden men det är plusgrader så det lägger sig ej. Vi får se i eftermiddag om jag har hånat amerikanerna i onödan haha.. 
 
I förmiddags blev vi bjuda på kaffe på Svenska Ambassaden av Magnus Ingesson, mycket trevligt. Han visade oss runt på hela ambassaden och på House of Sweden (har varit där på lucia firande förut). INTE alla som får den möjligheten hihih!!
 
 
 
AAAH massage!!
 
 
 
 

Fre-söndag

I fredags eftermiddag/kväll jobbade jag och Casey var även här, vi käkade tacos och sen tog oss en kaffe medans jag väntade in mitt hjärta som jag skulle hämta upp på metron. LINN - vi hade inte setts sedan nyår, så sjukt! När vi väl skulle sova så skrattade vi bara och gissa vad jag vaknade upp till?? Att hon kramade om mig i sömnen hahah så kul. Vi gick upp runt 6, åt frukost och gick till metron. Tog bussen till NYC och mötte upp Pappa, Eva & Mia - så kul!!! Linn gick och shoppade lite med sin mor och jag pappa och Eva köpte oss en kaffe och strosade runt lite. Sedan gjorde vi i ordning oss, käkade middag och sedan tog jag och Linn metron till Brooklyn och Barclay´s center. SHM var så grymma. Vi hade platser ganska högt upp men vi var nöjda ändå, sjukt drag och man såg verkligen allt så bra plus att vi ändå får se dem i slutet av Mars igen !! 
 
Imorse gick vi upp och käkade frukost och sedan sa vi farväl, jag pappa & Eva tog bussen till DC och Linn tog en senare buss så hon kunde umgås med hennes mamma längre. 
 
När vi kom till DC tog jag med Pappa & Eva på en liten shoppingrunda. Pappa shoppade tre par skor och parfym och Eva skor och tröja. Casey kom och hämta upp oss för dinner. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nya kompizar haha 
Tack EVA!! :) 
 

RSS 2.0