En måndag i softarns tecken..

Hej! :)

En solskenshelg är aldrig fel! Fredagen började med en tidig busstur in till örebro där vi knallade hem till Elin för en riktigt mysig frukostfika med min kickass studiegrupp ;) Vi jobbade undan massa plugg så vi skulle slippa sitta onödig tid under helgen :) Åkte hem och promenerade med Eva & Jonna i solskenet innan jag traskade in på colluseum för att köra ett fredags-pump pass. SKÖNT, då jag knappt kunnat röra mig den senaste veckan p.g.a problem med min högra lungsida.. fortfarande ingen som vet vad jag drabbats av ;P Efter passet stack jag in på MK's för att hälsa på Maria & umgås lite då Chritte klippte sig :) Sen blev det en snabbvändning hemma och vidare till degen där vi vart bjudna på lite födelsedagsfirande som innehöll allt från översaltad mat till skrattkramper i magen! :D

Lördagen vaknade vi upp med solsken i ansiktet & jag stack hem för att ha lite familjekvalitetstid med pappa & farmor - frukost, kaffe & melodikryss! :) Fick även hoppa över min inplanerade plugg-tid då en arbetskollega blivit med magsjukan & jag fick hoppa in och jobba med mitt tjejgäng - bästa! Slutade i hyfsad tid, mötte upp mamma & gick och kikade på fotbollsmatch i det underbara vädret! Promenix hem, slängde i mig käk & iväg till Nilsson där vi fräscha till oss innan det begav sig till Sandra för en helkväll med brudarna då vi faktiskt hade finbesök av Camilla! :)

Söndag startar på bästa sätt och avslutas med en TRÖTT tjej... tanken var att plugga mest hela dagen, gick inte alls bra då jag inte var mitt effektivaste jag, haha! Lite sons of anarchy & jag glömde heeelt bort boken vi skulle läsa ut ;) Jaja..

Måndag och nya tag...upp med tuppen, buss till universitetet, diskussioner & arbeta bort lite saker och några timmar senare åt jag lunch på strandkanten. Sedan jag kom hem har jag packat ihop en låda med saker vi ska skicka till Rickard & sedan bosatt min bakdel i soffan och pratat med min kära bror om allt & inget - här stannar jag nog en stund till då jag ska börja med mitt PM - skrivande och sen traska iväg & handla mat till mig och mina män ikväll.. :)  

OCH förresten, min kära Eva Eriksson har i helgen sprungit lidingöloppet vilket var den sista delen för henne då hon nu har gjort klassikern! DU ÄR BÄST, envisa lilla unge! ;) Det känns som det var igår hon åkte vasaloppet och vi satte oss på planet mot bästa resan i livet :) Här går det undan! <3

Pussdå!



















Lite blandade bilder bjuder ja på :)

HEJHOPP!

Tjena! :)
Nu var det ett braa tag sen någon av oss var inne här och kika! :) Eva är uppe i Norrland då hon tagit jägarexamen & är på sin första jakt - spännande!
Jag är nybliven student & försöker få ordning på det mesta i min skalle (gällande skolan) några timmar om dagen ;D
Dagarna går fort & snart sticker hon utomlands igen min kära Eva... t r å k i g t(!!), men självklart kul för henne =)
I helgen jobbade jag och sen besökte jag Wickan i hennes lägenhet för att sminka massa karlar innan vi stack till Eve för maskerad där det var ombytta roller för tjejer&killar! ;D Tack Eve för en bra kväll med snygga utklädnader!
Så, nu har jag rastat färdigt och ska ta tag i mitt PM-skrivande, yeeey...nästa rast får bli en långpromenad & dusch innan Fredde kommer & plockar upp mig :)
Puss<3







RSS 2.0