WOW, uppdatering ;)

Hej!

Veckorna springer verkligen iväg! Herregud.. Jag och Eva diskuterade häromdagen vad vi skulle gjort om vi inte åkte iväg på resan..vi kom fram till att vi förmodligen skulle vara deppiga & uttråkade! ;p Tiden går fort men den står samtidigt stilla här hemma så vi gjorde verkligen ett riktigt bra val! Förde oss närmare varandra och oss själva och det känns att man vuxit som person. Det roliga är att även fast vi ses ungefär nån timme varje dag så saknar vi varandra så mycket den tiden vi inte ses, det är vapen de ;D

Förra helgen var jag och grattade Anna Bengtsson som fyllt 20! Började väldigt trevligt & trots ett litet missöde hade jag riktigt kul med mina gamla vänner, den tiden vi sågs ;) Eva kom & körde på oss vilket vi tackar stort för!

Den här helgen har jag jobbat, Eva likaså. Efter fredagens pass gick jag bort och hälsade på henne där hon satt så fint i kassan på Ica :D Handlade lite godsaker till kalas och när jag skulle gå hem slog regnet som spön i backen, vilket ledde till att jag blev upplockad och vi åkte hem för fredagsmys hemma hos Pappa. Eva dök in någon timme och umgicks med oss också.

Igår var det jobbdags och sen direkt hem där det var fullt hus med kalassugna släktingar! :) Hur mysigt som helst att träffa alla! Dick fick mig att slå mig ner i soffan och chilla en stund innan jag for upp igen för att dra till Kristin där vi festade till lite med Emelie & Virre. Drog över gatan till Hoffis och fortsatte sen ner till Harrys/Statt. Trevlig kväll trots lite regn och lårkakor ;D

Nu har jag precis vaknat upp ur en skön sömn i soffan & pappa har dragit igång grillen. Har klämt i mig smörgåstårta, godis och kladdkaka idag men om jag håller mina fingrar i styr så ska jag nog kunna få ner en god köttbit också ;) hahah. Hoppas ni haft en bra helg! :)














































Sköna Fredag!

Godafton!

Imorse tog vi vapen oss upp för träning - första passet på 3 månader, aj säger lilla kroppen då, men skönt var det allt!! :) Sen tog sig Eriksson iväg för en springtur medan Söderquist klippte gräsmattan & sen tog vi oss ut till landet och umgicks som dom bonntöser vi var när vi var små ;) Mös med valparna och när E skulle till jobbet fick jag åka och gosa med en liten febrig Joy! Efter det somna jag i solen tills Wickan ringde och kom för att hämta mig! Vi åkte och inhandlade lite gottigheter på det gröna bolaget & fortsatte ner till Willys för att köpa kokkorv. Så möttes vi upp hos Jenny och käka innan vi stack på bio med Eva, Jessen & Mackan! Tack för en riktigt fin dag, älskade, bästa, vänner!
























































<3 hjärtana små






















London, filmer :)


17 maj, SJUKT!

Hej!

Är återigen på hemmaplan, men var jag ens borta? Känns inte som det...Var sjukt tråkigt att kramas adjö med min älskadeälskade bror! Det har varit en underbar helg och jag trivs så bra med dig Rickard, bästa killen!

Pappa hämtade mig & det var hur kul som helst att se han!! :D Vi tog en fika innan vi satte oss och tjattra heeela resan hem, för kul! :) Mamma stog hemma beredd med maten som var hur fantastisk som helst och så har vi haft en riktig myskväll här hemma, herregud vad jag trivs i mitt hem...äkta hemmakänsla!! Har slängt ut alla mina grejer på golvet så ska försöka ta reda på röran jag redan hunnit dra till med ;) Känns SÅ overkligt att vara hemma...haha kommer nog inte kunna sova den här natten tror ja :) Är sugen på fixa med massa saker...nu ska ja slänga upp bilder & lite filmer från London. Hoppas ni haft trevligt när ni följt oss på bloggen, får se om det blir mer av det här eller ej ;)

Puss&Kram, ha det fint!














16 maj, London

Godafton! :)

Ännu en underbar dag börjar lida mot sitt slut. Vi har precis ätit upp våran middag - pastaröra med kyckling, cremefraiche, paprika, lök & lite kryddor med sallad. SÅ MUMS! Imorse tog vi oss ut på en promenad genom hyde park & strosa runt ett par timmar, lite glass & kaffe tog vi som mellanmål & sen var det dags för shopping! Fick med mig en påse med mycket trevliga grejer :) Ser det som födelsedagsshopping åt mig själv ;) haha. Stack in på Hamley's och fixade present åt vår favorit Elliot som har fyllt år medan vi varit borta.

Tog promenaden tillbaks genom parken, lämna påsarna och begav oss till Landmark där Rickard har sin praktik, riktigt fint måste jag säga! :) Sen promenixade vi till affären och har nu hamnat här hemma igen, mätta och mycket belåtna... SÅ tråkigt att det är sista kvällen med min underbaring! Längtar samtidigt hem då jag blir upplockad av världens bästa pappa & ska få mammas goda falukorv i ugn när vi anländer hem! <3 Hoppas att Maria dyker upp också, då är min hemkomst fulländad! <3

Nu ska vi packa ihop våra grejor i väskor som jag ska ta med mig hem, usch, så blandade känslor men har verkligen haft en UNDERBAR helg! :')

Godnatt! :)



















Planking in London! ;D





























15 maj, SCARY SHIT!

Hello Mates!

Imorse köpte vi biljetter till London Dungeons det första vi gjorde, käka torra rostmackor och begav oss till bussen. Köpte prioritylane så vi kunde gå in utan att köa så länge vilket var skönt. Väl där inne höll Rickard på skrika och skrämmas i vanlig ordning, var ungefär som gasten på Liseberg men man fick veta massa om Englands "skräckhistoria" När vi var inne i ett rum som handlade om Jack the ripper släcks allt ner och SJÄLVKLART står killen bredvid mig och ska hugga halsen av mig - skrek livet ur mig, hahaha men fan va kul det var. Adrenalinkick gånger tusen och sen avslutades turen med en mini frittfall karusell där jag ser livrädd ut på kortet, hahah klockren morgonstart måste jag säga!

Efter dungeons tog vi oss till Trafalgar square och följde med på en Harry Potter "visning" och efter att vi kommit till godisaffären och handlat de vi skulle tacka vi för oss och begav oss vidare för en hemlighet hihi. Lite lunch fick vi i oss också, thaimat fick det bli, kan inte få nog? ;) Drog in på Hamley's leksaksaffär (5 våningar) och herregud, det är ju farligt på såna där roliga ställen! Ville ha alla möjliga leksaker med oss därifrån, kanske är tur att pengarna börjar sina ;)

Nu är vi hemma i lägenheten och har precis pratat med mamma, Rickard sjöng en av hennes favoritlåtar med lite förändringar för att smörja henne ;) Vilket gick som smort! hahah älskar när mamma asgarvar, de är för kul! :) "Köpte bilder imorse - mamma betalar" "har inte råd med en porsche - mamma betalar" "Jennie vill ha bikini - mamma betalar" "Måste få dricka Martini - mamma betalar" Fint av oss småglin va? ;) Nu ska vi ut och handla middagstillbehör - TACOFAJITAS, lovely!

Ha en splendid Söndag, CHEERS!

 
Du, hur gick det med rakningen tycker du?







































14 maj, London

Good evening!

När vi tagit oss i kragen, duschat, skypat med diverse människor och pälsat på oss tog vi oss utåt för frukost på Pret A Manger. Sjukt goda, helt nylagda mackor och yougurt med musli, maten som blir över efter dagen åker dom ut med till ställen för hemlösa så att de får i sig lite käk, bra idé kan jag tycka! :) Sånt uppmuntrar vi! Efter det strosade vi lite på Oxford street för att kika på shoppingutbudet, hjälp mig vilka fina grejer jag sett! Har bokat in en heldag på måndag då det ska handlas! ;) Idag tog vi istället en guidebuss runt om i London och har bockat av det mesta idag - riktigt mysigt! Solen sken på oss en hel del, var dock alldeles för kallt för min smak, men man kan ju inte få allt ;)

När vi turistat runt och vinden blev för kall åkte vi till lägenheten och ligger nu däckade i soffan. Beställde hem thaimat, kollade på film (Taken, så jävla bra!) och käka snask ;D När man är såhär utslagna är detta den PERFEKTA lördagen. Jag trivs verkligen här i min brors sällskap, underbart! Slår väl på en till film lagom tills vi släcker våra blå!

Godnatt! :)












































LONDON

Morrnmorrn!

Igårkväll möttes jag upp av Ricks vid Paddington och jag drog ett Whopper meal eftersom vi skulle till nån pub där det var avslutningsfest för några av hans kollegor. Trött så inibömben då jag inte sovit ordentligt sen vi åkte från Singapore men jag hade en trevlig kväll. Vi drog hemåt vid halv 3 och käkade toast & nutella med sked (A) hahah, smaskens för den lilla magen ;) Kom fram till att det nog vore bäst att sova så länge som möjligt så vi ställde ingen klocka, tro på fasen att jag vaknar halv 9 pigg som en lärka! Jaja, jag tar tröttheten sen om den vill dyka upp. Idag skiner solen och jag och Brollen min ligger kvar i sängen lite småtrötta och myser. Han var på Pirates of the Carribean premiären i förrgår och Johnny Depp var ju självklart där - va blire, hur kunde jag inte vara här då? ja dör... sen sa han att " Om solen håller i sig tar vi en mjukglass i parken sen" Och som ja längtat efter en mjukis, han ligger o skrattar åt mig och mina småkommentarer här haaha. Har precis skypat med våra söta morföräldrar också, goaste!! Ska ta och duscha och så beger vi väl oss utåt sen, update får ni senare!

Pusspåer!



















 hahah


Borta bra med hemma bäst?

Godkväll!
När vi kom till svenkmark så stod Pappsen & farmor och väntade där på oss! Jennie följde med till bilen för att få smörgåsgurka till hennes smörgåsar ;) Sen började bilfärden hemmåt, gick fort och kändes lite konstigt... Direkt när vi kom hem fick farmor sina orkideér som jag köpte i Singapore, gissa om hon blev glad ;) ? Sen drog jag upp till Tindra och gosade med hennes valpar, nu är det "bara" fem av tio valpar kvar, såå jäkla goa! Tog mig sen en springtur - GÖTT! Åkte till mamma och lämnade all min tvätt och påväg till pappa igen gjorde jag ett stopp på Ica och träffade på Nara & Madde, mysigt hihi! När jag gled upp med bilen på gården så var grillen i full gång! Grillat var såååå jävla gött, och som pricken över i:et blev det rabarberpaj med vaniljvisp som efterätt, mööms! På kvällen gick jag, pappa, eva & farmor promenad med alla hundar - 9 st hahaha galet! Nu ska jag snart sova, ska inviga våran nya soffa då mitt rum håller på att göras om!
Jag saknar min Jennie! Hoppas flygresan gått bra och att Rille tar lika bra hand om dig som jag gjort;) ÄLSKAR DIG!!! <3
'
Matbilderna är till Frida&Jouline - gött vaaaa? :D

13 maj, en resande Fredag!

Nej men hejsan!

Här sitter jag i min ensamhet på arlanda, slukar en kaffe & äter mackor som jag fick av Eva's farmor :) Gott! Flygresan gick bra & fort och svisch så var vi hemma...Evas pappa och farmor satt och väntade så vi sa farväl och dom åkte hemåt skogarna. Känns sjukt konstigt att vara helt själv, och att vara i Sverige med för den delen! Skönt men samtidigt jättetråkigt att våran fantastiska resa är slut, var tog tiden vägen?!

Har en del timmar att spendera här innan jag beger mig iväg till min älskling Rickard i London 18.40. Som jag längtat efter den här helgen, speciellt när jag pratat med honom på skype mkt i veckan. Jag förväntar mig en sjuk helg på många sätt, det är ändå Rickard vi pratar om! Hoppas att han har massa energi att lägga på mig vilket jag tror han har, de här ska bli riktigt kul! De kan vara lite jobbigt att vara turist på ett nytt ställe och inte riktigt veta var man ska.. har fått nog av det nu faktiskt så ska bli skönt att bara haka på honom eftersom han planerat åt oss! Jaja, babbelbabbel, så blire när man är själv ;)

TACK MIN FINA LILLA EVA för allt underbart vi vart med om, skulle aldrig vilja ha det ogjort - bästa tiden och jag älskar dig av hela mitt hjärta! Slänger in lite gamla bilder nu på mina kära, har ju som sagt lite tid att slå ihjäl ;)

Pussokram!
































12-13 maj, Singapore/Istanbul/Sverige

Tjenare!

Imorse vaknade vi upp och började packa. Det regnade och var ett riktigt blixt&åskoväder. När det slutade regna ca 13 så drog vi och käkade lunch innan vi begav oss för lite sista shopping i Singapore. Klockan bara sprang iväg och när klockan var 19 så var vi lite lätt stressade. Vi kom till hotellet och då sprang jag och duscha medans Jennie sprang iväg och köpte jordgubbar, banan, äpple, päron & yoghurt som fick bli våran middag! Vi antar att vi kommer bli matade ca tre gånger på planet om det är som resan till Bangkok. Nu sitter vi på flygplatsen, har shoppat in i det sista, så synd att man inte får ta med så mycket från taxfreen bara!!!

Uppdate:
Nu är vi i Istanbul, flygresan har gått jätte bra, kändes som kanske två timmar fast att det tog 8h. Vi har shoppat massa på taxfreen här också så nu är vi nöjda hihi! Måste också tillägga att Turkish airlines är mycket bra, till mat fick vi lax (som vi längtat)! Klockrent bolag (inte bara pga laxen haha)

Snart är vi på svenskmark igen, men Jennie drar vidare till London, följ henne där också ;)





























Lite filmklipp! :)

Mest för våran egen del, men enjoy ni som vill! ;)


11 maj, Singapore

yoyoyooooo - VARNING för mycket text, frivilligt att scrolla ner och se på våra fantastiska bilder från dagen ;)

Denna morgon var till våran förvåning SOLIG. JS gick och köpte mjölk, och som morgonöverraskning hade hon med sig lite jordgubbar också, namnam! Vi beslöt oss för att ta vårt pick och pack och dra till Sentosa. Där spenderade vi våran dag. Sol, bad och förföljelse. Hör och häpna, idag har det hänt mycket skumma saker som aldrig hänt på denna resa.. SISTA dagen händer allt. Bl.a. att vi blev förföljda av en skum liten asiat boy. Han kom fram till oss och sa att det var en bättre strand där borta, aahaaaa tänkte vi? Ska jag visa er? öhhh nej vi vill ligga här.. Okej, kan jag hänga med er? INGET SVAR och pinsam tystnad. Tillslut drog han och så hoppade han i plurret och tro på fan hörde vi hur han började simma mot oss. När han var i vattnet tog vi chansen och smet. Vi hoppade på en buss och åkte TVÅ stränder bort. Där lägger vi oss på en liten avläges plats, är precis på väg och somnar och vänder huvudet åt höger, vem fan tror in inte ligger där och smilar? Jo den där sprattelmannen i sina speedos och simglasögon. Hur i hela friden är det möjligt att han hittar oss? Vi hade till och med hunnit äta lunch osv. Jennie fråga: förföljer du oss? NEJ. Nehe, vad gör du då? Det här är en bra plats så här kan ni ligga kvar. Då sa Jennie: nej tack, det känns lite lustigt. Vi drog då vidare igen och la oss vid livvakterna. Han följde först efter oss över en bro enda tills vi la oss under livvaktsbåset - pjuuh! Knäppis, iefterhand har vi skrattat åt det. Vi ser hans huvud spanandes framför oss helatiden, haahhaahaha! Fan att vi inte fick ett kort på han!

På eftermiddagen drog vi till Marina Bay sands. Åkte 56 våningar på bara några sekunder, slog lock i öronen. Där hade vi fetaste utsikten över hela Singapore. Där spenderade vi några timmar och kom fram till att det kanske inte skulle vara några fel att bo där?

På tal om konstiga saker. När vi kom hem så gick jag in i rummet. Det första jag ser är att två av våra fyra bananer är spårlöst försvunna (skalen är funna i papperskorgen), de andra är att min lotion ligger öppen och så gott som tom i min säng, det tredje att Jenz rygga ligger vält ner på golvet. (Jennie har en ganska så bastant kines snett under sin säng så vi antar att det är hon som har varit i farten) Ac:n stod även på 18 härliga grader- det är alldeles för kallt för oss, nu står den återigen på 24! Vi sitter i min säng med två varsina tjocktäcken och huttrar, burr.

Här kommer ännu en konstig sak. Det är våran sista natt i dag, på hela våran resa? WTF vart tog tiden vägen? Hur är det möjligt? Detta är alltså också även det näst sista blogginlägget under resans gång.

Puss&Kram från oss! PS. vi hade inte tackat nej till att fortsätta resan med Frida och Jouline en månad i staterna DS.




























































10 maj, Singapore

Tjenare!

Imorse när jag skulle gå och köpa mjölk till våran gröt så började det spöregna.. Då planerade vi om dagen till en shoppingdag. Åkte till queenswaycenter (billigare sportgrejer), jag var ute efter ett par asicsdojor, tog mig ca 3 timmar att välja mellan två - jag och skor... tillslut efter många om och men blev det ett par och Jennie fick sig också ett par (även hon hade svårt att välja ;) Efter det tog vi oss en liten lunch innan vi tog bussen vidare till Mustafacenter där vi var på jakt efter kamera, var typ samma priser som i svedala så kändes onödigt att köpa, Jennie fick iallafall med sig en kameralins! Vi satt och snackade kameror på affären i flera timmar så denna dag har känts som att vi inte har gjort så mycket! Vädret för morgondagen ser ut att bli regn, vad ska vi hitta på då måntro?! Nej nu ska vi snart bädda ner oss, vårat rum är så kallt, det är första gången på tio veckor som vi sover med ett tjockttäcke! Vi bor just nu med två andra tjejer, och när vi kommer in i rummet drar jag upp AC:n på 25 grader, och när de kommer in sänker de den till 19 grader.. catfight!

Godnatt!

 















Har inte varit någon händelserik dag idag vilket resluterar i inte så roliga bilder!



9 maj, Singapore

Hej allehoppa! ;D

Har haft en fullspäckad dag! :) Åkt på turistbussar heela dagen och hoppat av och på lite här och där. Tog nån timme på botanical garden och kikade på Orkidéerna bl.a. :) Vädret har varit kanon idag också så vi har både jobbat på brännan & på turistandet ;) Vi avslutade med en båttur och avhopp från bussen vid Orchard Road där vi gick in och kollade lite på Forever 21 innan vi bestämde att vi ville hemåt... småsömniga sådär på kvällskvisten efter en heldag med intryck! :D

Skönt att ni har bra väder också! :)

























































8 maj, Singapore

Godafton!

Imorse tog vi vårat pick & pack och flyttade till Fernloft Eastcoast, mysigt. Vi fixade lite frukost och tog oss iväg på cykeltur till East Coast stranden. Riktigt fint där nere måste ja säga.. lång cykel/rollerskate/gångbana precis vid stranden och en stor mysig park bredvid. Vi la oss och solade i några timmar innan lunch och vidare utforskning av cykelbanan. Tog oss nog nästan igenom hela och när det tog stopp vände vi hemåt för dusch & kvällsmat. Fruktsallad (jordgubbar, banan, äpple, päron) tillsammans med yoghurt satt som en smäck! Gick ut och promenerade lite och avslutade kvällen med en cykeltripp nere vid stranden. Nu blir de natten för en förhoppningsvid fullspäckad dag imorgon. :)

Kram




























6-7 maj, Gili Air/Singapore

God eftermiddag!

Slår ihop våran fredag & lördag för er :) Vaknade till av blixtrar och dunder igår men det klarnade upp till frukost. Käkade tillsammans med Jimi vid 7 och kramades farväl. Efter detta traskade vi till hamnen och tog båten över till trawangan där vi hade i oss ännu en frukost. Och tur var väl det, då vi inte var framme i Kuta, Bali förrns 15.30. Tog indiskt till mellanmål och sen begav vi oss ut på shopping! Mitt i ett spöregnsanfall åt vi middag och fortsatte våran shopping... Efter det gick vi till rummet, packade iordning och tjöt en, inte så liten, skvätt när det var dags att ta taxin mot flygplatsen... Tack Monica för en underbar vecka på Gili! Vi har haft det sååå underbart! <3

Satte oss utanför flygplatsen där vi var från ca 00.30 och framåt... vi fick inte komma in förrns 2 timmar innan flyget skulle gå nämligen. Som tur var hittade vi internet så vi fixade med lite grejer och läste bok. Eva slocknade på bordet en timme medan jag sov som en stock först på planet. 06.20 lyfte vi och var framme 2 timmar senare :) Så vi har fixat rum, shoppat & strosat runt på Singapores gator... sjukt fint här, trivs miicket bra i själva staden :) Imorn flyttar vi till Fernloft på East Coast som var riktigt mysigt. Nu har vi duschat och ska gå iväg för lite middag och sen får vi se vad som dyker upp =)

Har försökt lägga upp bilder nu men det vill inte funka, så ni får klara er tills vi får ihop det!
Adios amigos!



























5 maj, Gili Air

HEJ!

Imorse vaknade jag till av att Eva klev upp ur sängen, tänkte inge vidare på vad hon gjorde innan jag hörde hur hon stog utanför dörren och filmade in "Där inne ligger Jennie och sover" hörde jag innan ögonen slocknade på nytt. Ca 10 min senare ringde klockan och det var dags för frukost för att vara på dykshoppen 07.30 då Eva, Monica & Jimi skulle dyka idag :) De fixade med alla dykgrejor och så stack vi iväg till båten, lilla jag skulle snorkla och vattnet var så sinnesjukt fint på vägen ut...sen kom vinden och vågorna så då vågade jag inte hoppa ner i vattnet själv hihi.

Under ytan såg de sköldpaddor bl.a. och tror det hade varit trevligt :) Lunch förtärdes och vi la oss på stolarna vid poolen och slocknade som de sälar vi är. När vi vaknat till blev de lite mellanmål och packning eftersom vi sticker till Bali imorgon och flyg till Singapore lördag 06.20. Nu vill vi inte tänka mer på det, ska ta oss iväg för middag och kvalitetstid med världens bästa Monica ikväll.

Ha de fint med er, och se till att vädret blir bättre hemma ;)!



































4 maj, Gili Air

Tjenaremössss

Idag steg vi upp vid sju, tog oss en strandpromenad innan yogan, nice! Nu klarar jag och Jenz att gå upp på huvudet alldeles utan hjälp av Mönki, keeewl. Efter yogan forsatte dagen ännu bättre då vi åt god frukost och sen begav vi oss till Scallywags där M & J tog sig en fika och internetade lite. Jag plaskade runt i havet, bäst att passa på när det bara är en dag kvar här på ön... Sen joinade de mig också, vi stod på händer, stekte, jagade krabba mm. Vid 15 snåret gick vi till Warung Basra (lokalstället) där vi käkade lunch, igår tog de kort på oss och jajemen, idag hängde vi tre på ett kort på väggen där det stod sweden under oss =)

Efter det blev det lite poolhäng med en coffeeshake i våra nävar. Sen drog vi iväg på två cyklar för att skåda solnedgången, men självklart var det molnigt som vid varje solnedgång nu för tiden. På vägen hem hann jag klappa både en liten kalv, ett litet lamm och en häst :D

Nu sitter vi på vårat favvo ställe Scallywags och har precis käkat middag!

Hejsvejs i lingonskogen


















































bömben böömben så in i bööömben!


3 maj, Gili Air

Tjenare Tisdag! :)

Dagen tänker jag bara skriva i punkter, för varmt för att skriva mer än så ;)

- Yoga, frukost & mys med personalens 1-åring

- Poolhäng, stretch, massage & lek

- Poolparty och snorkeltest för Lauri som nybliven Divemaster

- Middag på stranden utanför Chillout bar med hela gänget från Dykshopen

Våran dag idag får ni vid senare tillfälle, Eva ligger & pressar medan Monica & Jag tar oss lite semesterfika på Scallywags men ska ta och bege oss ner till vattnet vi också nu. :)

Kramar om er där hemma! :)












































2 maj, Gili Air


Goddag!

Imorse när jag vaknade till var kl strax innan 6, då gick jag upp och kollade på hela soluppgången, så himla fint!!! Vid 7 gick jag in och la mig igen innan det var dags för yoga kl 8, så bra start på dagen! Sen blev det frukost på våran veranda innan vi drog vidare och la oss på några solstolar. Idag käkade vi lunch på ett lokalställe, mycket bra!

På eftermiddagen kom regnet som igår och då gick vi in på rummet och låg och kollade på massa kort. Sen tog jag (evis) mig en runda runt ön, tog 45 min men kändes som kanske 90 min... Nu har vi duschat och så har Monica kommit till oss efter hennes äventyrsdusch som förklarades såhär:"Står i duschen med shampo i håret då duschröret går av, sprutar så hela huset håller på att översvämmas, försöker laga det men går åt helvete, shampot svider i ögonen. Ropar på hjälp ingen hemma o ingen hör mig. Gör ett nytt försök, då ser jag en JÄTTE spindel i vattnet. Går ut till dykshoppen genomblöt och hämtar hjälp svärandes. :/&¤¤#&" 
Hahah vilken skräll, eller inte ;) Nu ska vi gå och käka middag!

Krambanan!


























1 maj, Gili Air

Godafton!

Idag dök Monica inte upp på avtalad tid och när klockan närmade sig 09.30 beställde vi in frukost och drog sen till Poolen där Eva stötte på Jimi som sprang upp till huset och väckte Monken. Hon tog sig en liten sovmorgon efter en natt med dålig sömn, men det hade vi såklart redan listat ut. Vi sörplade i oss lite coffeshake och stack iväg mot stranden där vi mötte Frida & Jouline! :) Självklart ville det börja regna på oss när vi låg som skönast så vi tog lunch och blev sittande någon timme medan regnet öste ner.

Tog oss till affären och inhandlade lite frukt och sen har vi bara varit på rummet nu på eftermiddagen och fixat med bilderna från resan bl.a. Monica stack iväg på massage, som inte riktigt var som hon tänkt sig. Vi mötte upp henne och Jouline på Scallywags, sjuuukt bra mat på detta ställe!! :) Frida stackarn mådde jättedåligt annars skulle hon joinat oss.. :/ Lite uppdateringar av alla oss tjejer och så ska vi nog sitta här och mysa nån timme till :)

Haaade, Kram!






















30 april, Gili Air

Hej hopp!

Imorse yogade vi med vågornas brus i bakgrunden... så skön start på dagen! Sen kilade vi iväg och åt frukost innan vi hade en pooldag. Låg och svettades som små grisar och fick även lite "vattenmassage" eller va vi ska kalla det... Eva har så ont i sin rygg och axel så Monica ville se hur det var med hennes leder, vilket ledde till att jag fick assistera och vi sprang runt med en avslappnad Eva i poolen så länge att hon somnade till! Vi provade även på mig för att se skillnaden, som var ganska stor. Monica ryckte in och masserade lite och vi fick oss varsin bindvävsmassage, som var nytt för Eva, hihihi, alltid lika kul med smärta!

Efter poolhänget stack vi in och duschade och gjorde oss iordning för att käka och gå på "spaceparty" Det var INGET att ha kan vi tala om, då det bara var killarna från dykshopen och det enda som fanns på menyn var Mushroomshake, vilket vi klarar oss utan! Tog med oss Jimi och käkade middag innan vi drog vidare till The Zipp för att kika lite på folk och tog oss en lördagsöl innan vi kilade hem för natten! :)

Hoppas ni hade en trevlig Lördag!













































RSS 2.0