FINA FREDAG! :)

Heeehey!

Veckans dagar rullar på fortare än någonsin! Har hunnit med en hel del roligheter :) Helgerna är klockrena & alldeles för underbara.. :) Umgås med fina människor hela veckorna och hittar på roligheter. Var på ett mycket fint bröllop för min kusin Glenn & hans Kristin, all lycka till dessa turturduvor! Nu i veckan har vi bl.a hunnit med Liseberg och igår blev det tjejkväll i Karlstad där Sandra hade styrt ihop en förjäkla bra middag med bio som efterätt!
Imorse steg jag upp kl 07.30 och Eva kom rullandes i sin Q7a vid 07.50 med Tindra i bagaget. Vi åkte vidare & plockade upp Ann-Louise och Fredrik och begav oss sedan upp till Granbergsdal där vi traskade 10,1 km runt lersjön innan vi slog ner rumporna i sätet & stack hemåt igen! Väl hemma väntade frukost på baksidan med pappa & Ulrika och så har Eva varit på besök cirkus en timme! Härnäst väntar en liten lunch innan jag börjar traska mot en stängning på jobbet med min vän Kristin! :) Sen blir det middag & en massa fredagsmys, yum! ;)
Hoppas ni har en fantastisk fredag & en rolig helg att se fram emot! :)


KRAM!

Tisdag!

Godeftermiddag! :)

Idag är jag ledig, även mitt vapen Eva är ledig idag så tanken var att vi skulle hängt, men ännu har vi inte lyckats genomföra det! :) Jag har istället fått besök av mamma & Johan och sedan tagit på mig promenadskorna & traskat fram till la stada för en lunch at work med Chritte, Ansi, Johan, Johan & Sofia :) Så trevligt att umgås med er igen folkens! :)

Promenerade tillbaka hem med lurar i öronen och kikar nu på framtidsplaner som jag fått i uppdrag av pappa! Evis ringde och om några timmar ska vi iväg & träna - skönt&behövligt :) Kanske tar mig en sväng förbi MK's och hälsar på innan :) Det är min dag, händelserikt!  

Hoppas ni har en trevlig tisdag & fin vecka, kramkram!

Och eftersom jag ÄLSKAR bilder, slänger ja upp massa gott&blandat.










































Festivalande, återhämtning, finbesök & helg på ingång!

Hejhej!

Dåså, då har vi hunnit pipa i år oxå! :) Jobbade så att jag kunde hänga med mina underbara vänner varje kväll och kul var det! :) Vädret höll i sig, folk var festivalfina och humöret var kanon! Jag & min kära Eva höll oss tillsammans hela tiden och då blir det ju oftast inget annat än succé, tack my love! :)

Efter festivalandet var jag ledig två dagar vilket ledde till galet mycket sova och andra roligheter ;D Rickard har varit hemma i en vecka igen, som försvann snabbare än någonsin och igår åkte han tillbaks till London & sen ska han vidare till skolan, JAG GILLAR INTE att han är borta så länge... men desto roligare när jag ser honom igen, får åka och hälsa på honom vilket inte är helt fel! :)

Igår kväll städade jag hela huset inför helgen, alltid lika skönt när det är fint & fräscht! En fredag som den här har jag rensat garderoben & nu ska jag bege mig mot jobbet! Ikväll blir det lugna gatan & mys, imorgon ska jag umgås med tjejorna & så får vi se vad som styrs :) Söndag blir förmodligen oxå lungt, men de får vi se då =)

Hoppas ni har en bra helg, trots lite regn & rusk ! Puss på er!

























































SAKNAR ER FÖR MYCKET, Monica & Rickard! <3

LÖRDAG

GOOODMORGONSTRÅLE!

Idag är en tråkig dag då min bror ska åka tillbaks till London - tomt & deppigt då han förgyller mångas tillvaro! Jag ligger och drar mig i sängen men ska strax styra upp en frukost till oss innan promenad till jobbet för en heldag :) Senare ikväll blir det grillning hos min vän Wiktoria och det ser jag fram emot!

Vill även hälsa mina kära resekamrater Jouline & Frida välkomna hem till Sverige och hoppas verkligen att vi stöter på varandra inom den närmsta tiden, vore grymt!

Saknar också min fantastiska Monica & skulle göra i princip vad som helst för att få ge henne en kram just nu. <3

Nej, dags för den där frukosten att bli iordninggjord, trevlig helg med er! :)










RSS 2.0