Midsommar 2011

Meeeen tjaa! :)

Febern har tagit över min kropp! Det är kanske inte så konstigt med tanke på vad mycket vi sprungit runt ute de senaste veckorna. Midsommar kom & gick - kanske inte riktigt enligt planen, men känner mig ändå nöjd med tillställningen och tror dom flesta hade trevligt! :D Gibbmeister fick agera ljudnisse vilket blev fantastiskt bra! Lekarna skulle ha påbörjats långt innan spriten hann sätta sig in i allas kroppar och då hade det blivit en kanonsucess, men anyway - tack alla för våran härliga midsommarafton ihop! Jag diggar er.

Lördagen spenderade jag i horisontalt läge de första timmarna av dygnet, när lunchtid närmade sig fick jag rycka upp mig och börja städa undan kalaset..det var lättare än det såg ut och tur va väl det, inte alls sugen på städa! :) Maten/snacksen som blivit kastade här och där käkade fåglarna tacksamt upp vilket ledde till gratis & snabb städhjälp för mig :) Wickan kom med massa fika & därefter kikade Camilla in med pizza. Vi började spåna inför kvällens planer som slutligen blev näset för lite grill med diverse bränbollssugna människor innan vi stack till Brunzell för ännu en kanonkväll i den där lägenheten hon äger - TACK, för att ni alltid får mig att skratta lite extra mycket! :)

Vill även ge dig ett stort tack Virre för att du stannar kvar på jobbet så jag får friskna till idag, en upp på mig!! PUSS









































Hejhopp

Det var inte igår jag skrev här. Dagen i sin ära började med att jag och Ingrid åkte in till "stan" och köpte en present till lilla farmor som fyller 79 år på torsdag, blev en bärbar-telefon, på tiden tänkte vi! Åt en alldeles gudomlig lunch hos farmor. Eftermiddagen ägnade jag åt lite promenad med Tindra och så klippte jag gräset uppe vid oss. Tog mig en tupplur innan fröken Söderkorv ringde och sa att hon hade slutat. Åkte och plockade upp henne och så begav vi oss till Jenny för lite midsommar planering. Sen körde vi combat och crossfit - svetttigt värre. Märks att man inte har tränat på länge. Fast tränat har jag iochförsig gjort ganska intensivt i en månad (bara cykel)...

I fredags var det dags för vätternrudan. Jag hade lyckats få ihop 95mil på 4 veckors träning, ganska ok! Kl 15 blev jag upphämtad av Anders, satte på cyklarna innan vi hämtade upp Bill. Sen svängde vi förbi Tiger och när vi precis skulle åka mot Motala small Monicas däck, vi åkte förbi hos Mandel så fixade han det lite snabbt. I bilen var jag inte så sugen på att cykla då det spöregnade hela vägen. När vi kom fram regnade det också men ca 2 timmar innan start blev det knallblå himmel. 20.58 gick startskottet för våran del. STORM till Jönköping (11 mil) - FÖRJÄVLIGT... I jönköping smakade lite köttbullar & mos gött. De 20 sista milen var inte så jobbigt som förra året men de första 10 var jobbigare detta år ?! Den här turen var i jämförelse från förra året trevligare eftersom det inte regnade en enda droppe, men jag kan lova er alla att jag aldrig mer vill höra susen av en vind.

Nej nu är det dags att hoppa i våtdräkten och börja simma, och så måste jag dra igång med löpningen också. Nu blev det mycket snack, men fick faktiskt i uppdrag av Jennie så här på kvällskvisten att göra en liten uppdate här på bloggen.

Förresten, när vi var hos Maria på salongen förut så kom Chritte och sa att vi måste komma ut och hjälpa till att bära in ett paket. Upp ur bagageluckan hoppade Rickard ut, vilken överraskning!  :D Nej nu ska jag nog krypa ner i Jennies otroligt sköna säng! GODNATT!

Bilder från vätternrudan kommer så småningom=)

 




En liten helg senare...

TJA!

Är nyss inkommen från en sjukt bra eftermiddag med Eriksson. Dagen började med promenad till jobbet 11-15. Eva dök in när jag slutat och vi tog en promenad på nån timme, som bara flög iväg när vi hade mycket att diskutera. Stannade till vid jobbet och tog oss en kaffe i solskenet innan det bar iväg till gymmet för kvällsträning! :)

Helgen var trevlig och flög iväg den med, som vanligt! =) Lite solsken, studentfirande, mycket dricka, bra humor, skön stämning, trängas med folk och ett sjuhelvetes spöregn senare så var klockan 04.45 när jag fick krama Jonna adjö för denna gång, och det blev en blåsig, trevlig söndag innan vi återigen kom in på en ny vecka! :)

Nu ska jag fixa mig lite käk & ta vara på den sista kvällsolen! :)

Gokväll!


























Onsday

Hojhoj!

Igår var en trevlig dag och mitt humör är på topp tack vare det! :) Fick besök av Eva på morgonen och vi skulle ut på promenad, efter 5 minuter öppnar sig himlen och vi blir dyngsura...fortsatte en bit men det vart så fruktansvärt tråkigt att vi vände hemåt och hoppa in i varsin dusch. Slappa i soffan lite och solskenet smög sig på ungefär samtidigt som Wickan kom ner till mig. Vi slog oss ner ute och njöt av den sköna värmen och Camilla dök även hon in! =) Kvällen bjöd på träning med Camilla, välbehövligt och skönt! Efter det tittade vi på fotbollen hos Jenny innan hemfärd! :)

Idag ska jag besöka jobbet 15-19.30 men först en promenix till MK's för att platta till mitt tunna trollhår litegrann då hon har min plattång där! :)

Hoppas ni har en bra onsdag, idag kommer Jonna hem oxå! VÄLKOMMEN :)

Här får ni lite blandade bilder att vila ögonen på.






















Vecka 22 :)

TJA!

Vilken jäkla vecka vi har dragit till med! Barnvakt åt världens bästa, fantastisk födelsedag, roadtrip neråt i landet med skönt umgänge, fredagsfotografering & grillhäng, lördagsfirande i det bästa vädret & en skön söndag i Loka som avslutades med grill & lekar vid näset! :) Tack alla inblandade för detta :)































31/5 - 2011

HEJHEJ!! :)

En inte så liten Jennie som uppdaterar er idag, nehenej - stor tjej idag med 21 färskfyllda år! Alltid lika kul med födelsedagar & jag blir som en liiiten flicka hela dagen, samma sak varje år ;D Klockan 00.02 fick jag påminna pappa om vad det var för dag, och startade därmed födelsedagen med en godnattkram! :) Imorse vaknade jag upp i ett tomt hus, äh tänkte jag - solen sken ju! Slog på bra musik, åt födelsedagsfrukost ute i solen och la mig och bättrade på brännan, sååå skönt!

Vid 14-tiden knallade jag mot stan och gick in på jobbet för att köpa lunch åt Maria som inget hade att äta.. en tonfiskbaguette fick hon och vi lyckades kramas litegrann innan det var dags för mig att börja jobba vid 15 :D Där fick jag fortsätta kramandet med mina arbetskamrater - mys! :) Gick bra att jobba och vi fick besök av favvoGurra som hjälpte oss med diverse saker, snäll den pojken!

Tänkte slänga ihop en grill med lite vänner men det visade sig att ingen kunde grilla med mig, så jag gick ner till Chritte och hängde med honom några timmar! Vi hade tänkt luncha men då vi var på olika sidor stan vid lunchtid så fick vi skippa den idén, var kul att vi hann ses på kvällen ist! :D Fick skjuts hem snäll som han är och får tacka för en riktigt trevlig kväll & födelsedaaag! :)






















 Tack Goding för den fina presentpåsen du ställt vid dörren <3 I LOVE U!





RSS 2.0