Pennsylvania 14-16 juni

Förra helgen åkte jag till PA en sista gång innan jag lämnar USA. Casey följde med mig och vi bodde hos Sue & Gene. Hade en bra helg, shopping, relaxing, buggy ride med amish-grannarna och på söndagen hade Sue fixat att alla släktingar kom över för att fira fathers day, deras anniversary day och att jag ska åka. =) 
 
Kan inte fatta att jag bara har 4 dagar kvar i DC. På måndag bär det av till Californien för 4 veckors efterlängtad och välbehövlig semester. 
 
(lägger upp bilder från förra veckan också)..
 
 
Min yoga buddy! 
 
KOLLA TOBY's FACE HAHA 
 
 
 
Självklart fick jag stå för middagen (köttbullar) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar Sue& Gene's grannar. De är såååå trevliga och snälla - och det är inte många som har fått åka med en äkta buggy :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 veckor kvar

Nu ni mina damer och herrar... är det bara två veckor kvar innan jag sitter på flyget för att umgås den sista månaden med mina släktingar och vänner!
 
I lördags bjöd Casey ut mig på finrestaurang "The Capital Grille" och för efterrätt åkte vi till ännu en finrestaurang "Morton's" där min fina vän Solmaz och Caseys bästa vän från High school jobbar. Var en helt perfekt kväll! Igår kom Luica och hämtade upp mig så yogade vi ute, jag kommer verkligen sakna Luica, vi är precis likadana och vissa säger att vi ser ut som tvillingar haha! Så stört när man tänker efter vilka folk man träffar. Och jag som tror på "everything happens for a reason" - jag har verkligen fått de bekräftat detta år. På kvällen lagade vi jag och C super god mat, rostade rödbetor, sötpotatis, morötter & rödlök, grillad lax och sallad med getost. MUMS. 
 
Nu ska jag städa ut hela mitt rum och flytta allt till gästrummet, om en vecka är nya aupairen här. TJOHO!
 
Jo's sista dag i skolan :) 
Min lilla knähund haha
 
 
 
Såg gamla kort på Casey- såå söt!!!!
Tog en nap på en filt ute i solen
 
 
 
 
 

RSS 2.0