hej hoppp

I söndags åkte jag och träffade Emilie nere vid Georwtown, alltid trevligt. Sen hade jag aupair möte vid The Kennedy Center. Var nå företrädande med piano och fiol osv inte min stil så jag var inte där allt för länge haha! 
 
Veckan har annars rullat på som vanligt. Yoga, löpning, träffat folk osv:) Sommarvärmen forsätter här. Hoppas ni får lite varmare där hemma snart! 
 
 
 
 
 
 
 
Här hade man velat hänga i detta väder men icke..
 
 

Kommentarer
Postat av: eva

Hej Eva, jo då vi håller oss på +sidan nu på termometern. Idag +7, men det går trögt med grönskan och att komma i närheten av färgerna på dina foton blir omöjligt. Men jag har inte bråttom till sol och värme, det tar slut om vi bränner av alla soltimmar nu. De ska ju räcka länge de där strålarna. Hur känns det nu när hemfärden inte är så långt borta? Kram

Svar: SKÖNT!! :) Här har cherry blossom redan blommat över men nu börjar massa andra fina blommor blomma och när man springer i skogen är det så grönt och fint och fåglarna kvittrar som aldrig förr. Helt rätt Eva!!
Det känns lite konstigt - bara 8 veckor jobb kvar här. Det känns skönt men tror inte jag är redo att lämna USA ...Fast jag är väldigt kluven!
Kraaaam
Jennie, Eva

2013-04-22 @ 11:45:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0